Over Ons

Welkom bij ONAIR-Events, Een bedrijf dat zich richt op het organiseren van alles wat met entertainment te maken heeft: evenementen, (thema)feesten groot of klein, bruiloften, verjaardagen en shows. Bij ONAIR- Events kunt u, indien gewenst, complete concepten boeken. Waar het ook om gaat, wij organiseren het met veel plezier voor u!
Wilt u bijvoorbeeld een artiest boeken? Dan bezoekt u ONAIR-Bookings. Hier heeft u een ruime keuze uit  zangers, zangeressen, bands en presentatoren.

Verder hebben wij een volledige PR-afdeling die de reclame rond uw evenement volledig tot zijn rekening kan nemen. Onze PR-afdeling is er ook voor de artiest: of het nou om promotie, drukwerk of het opnemen van muziek gaat.
Op het gebied van geluidsverhuur of Drive-in shows hebben wij vele mogelijkheden om uw (thema)feest of evenement tot een succes te maken. Denk bij thema feest bijvoorbeeld aan een aprés ski- of een tropische party, volledig met aankleding en DJ-meubel in stijl.
Kijk gerust rond op onze site, u vind vast wat u zoekt. Mocht dit niet het geval zijn, of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neemt u dan contact met ons op via de contactpagina en wij helpen u graag verder.

Tel: 0619427070

KvK-nummer: 34332079 0000
Btw Nr: NL043913040B01
ING rekeningnummer: 748615997 R.v.Buuringen