Loading...

ONAIR-Events het beste Idee voor jouw huwelijksfeest..

Het is ongetwijfeld één van de belangrijkste, zo al niet de belangrijkste dag uit jullie leven. Het gaat gebeuren, de grote stap wordt gezet nadat de vraag is gesteld: Wil je met mij trouwen? Ja, ik wil! Blijdschap, geluk en felicitaties van alle kanten. Het belooft een unieke, romantische en vooral eigen dag te worden. Alles naar wens en op maat. Ieder detail is belangrijk. Buiten de jurk, de taart, bloemen en de ringen. Er komt zoveel bij kijken. Neem rustig de tijd om alles te plannen, want het is niet niets en als het goed is, gebeurt het maar één keer in jullie leven. Een prachtige dag om nooit meer te vergeten: jullie bruiloft!


De aankleding is bijvoorbeeld erg belangrijk. Want als de locatie is uitgekozen, volgt het waarmaken van jullie droom. Is dat een themafeest? Of willen jullie het juist klein houden met alleen een receptie en daarna door op huwelijksreis? Alles kan. Grote feesten, kleine feesten. Wij begrijpen dat geen bruilof hetzelfde is. Er is ruime keuze uit diverse thema’s en als het thema dat jullie droom niet op de website te vinden is, vinden wij dat alleen maar leuker. Laat het ons weten en samen kijken we wat er allemaal mogelijk is.

Ook muziek is belangrijk in het leven en onmisbaar op het bruiloftsfeest. Denk al aan de openingsdans. Welk nummer gaan jullie, het gelukkige bruidspaar, kiezen als eerste dans? Als in een sprookje kijken alle gasten bewonderend toe. Jullie eerste dans als man en vrouw. Stel je voor.

Het ONAIR-Events team helpt graag verder de rest van de avond in te vullen. Willen jullie één of meerdere artiesten boeken? Dat kan. ONAIR-Events biedt licht, geluid en diverse professionele artiesten.  Iedere artiest is uniek en zingt een eigen repertoire. Er is een ruime keuze uit  zangers, zangeressen, bands, DJ’s en presentatoren die natuurlijk voor de gewenste muziek zorgen om de avond perfect te laten verlopen.

Op het gebied van geluidsverhuur of Drive-in shows bieden wij diverse mogelijkheden om jullie bruiloft extra bijzonder te maken. Nog leuker: combinaties behoren ook tot de mogelijkheden. Een combinatie als artiest plus presentator plus Drive-in show. Of artiest plus drive-in show.

ONAIR-Events het beste Idee voor jouw huwelijksfeest..
ONAIR-Events het beste Idee voor jouw huwelijksfeest..

En dan de catering. Ook heel belangrijk. Hoe heerlijk en prachtig de bruidstaart ook mag zijn, uw gasten lusten vast wel een glaasje drinken en een hapje. En dat kan. ONAIR-Events draagt, indien gewenst, zorg voor luxe kleine hapjes of bittergarnituur bij de borrel tot een compleet diner met keuze uit verschillende menu’s. Een walking diner of een traditioneel diner? Een zomers bruiloftsfeest  met barbecue? Wij denken graag mee, tot het dessert aan toe. Een chocoladefontein, of een tafel met diverse desserts. Het kan allemaal.  Origineel is een cocktailbar, heel leuk voor een tropisch thema bijvoorbeeld. Hoewel, elke cocktail maakt een avond al snel tot een feest. De keuze, de kleur en natuurlijk degene die de cocktails bereidt!

Kortom, als wij jullie prachtige dag compleet kunnen maken door de vele opties die wij te bieden hebben, doen wij dit graag. Onze website geeft een overzicht van alle mogelijkheden. Stel dat jullie toch niet direct kunnen vinden wat je zoekt, aarzel dan niet om via het contactformulier op de website een vrijblijvende offerte aan te vragen of neem telefonisch contact  op via telefoonnummer 06-19427070.