Loading...

Bedrijfsfeesten ONAIR-Events denkt met u mee!

ONAIR-Events het beste idee voor jouw bedrijfsfeest!

Bedrijfsfeesten zijn niet alleen gezellig, maar ook heel belangrijk. Wij van het ONAIR-Events team helpen graag mee om uw personeel een complete en onvergetelijke avond te bezorgen. Zij werken er hard voor en een feest is een mooie beloning. Daarnaast is het altijd fijn om elkaar weer te zien en om een stukje te netwerken. Denkt u aan een nieuwjaarborrel, een teambuildingsdag of een volledig verzorgde avond? Wij kunnen het mogelijk maken. Kijkt u gerust rond op onze website of neem contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt. Wij organiseren uw bedrijfsfeest met alle zorg en met plezier naar uw wensen!

ONAIR-Events het beste Idee voor jouw huwelijksfeest..

Wilt u een themafeest, of een feest met meerdere thema’s? Alles kan. Grote feesten, kleine feesten.  Er is ruime keuze uit diverse thema’s. Bijvoorbeeld  een  80’s of 90’s party,een Spaanse avond, een reis om de wereld avond, een tropische avond of een Goed Fout feest met zoals u verwacht, de beste foute nummers van de afgelopen jaren. Wij kunnen, indien gewenst, het thema volledig aan uw bedrijf aanpassen. Een avond die om de geschiedenis  en het heden binnen uw bedrijf gaat, om de werknemers, een leuke quiz? Kijk op een speelse manier hoeveel kennis er in huis is. Welk thema u ook kiest, plezier en succes zijn gegarandeerd! First things First. Uw feest begint bij de aankleding. Want op het moment dat uw personeel binnen stapt, is dat hetzelfde moment dat zij alle zorgen die avond  even achter zich laten en gaan genieten.

Wij denken graag met u mee als het om de aankleding van de locatie gaat, belichting, interieur, podium, en ga zo maar door. Niets is te gek voor ons, als dat het voor u ook niet is! Een waarzegger, iemand die karikaturen tekent, een visagist en kapper voor de finishing touch als men dat wil? Slechts een greep uit de opties en de extra’s die uw feest dat bijzondere tintje geven.

Muziek is belangrijk in het leven en onmisbaar op feesten. Wilt u één of meerdere artiesten boeken? Dat kan. ONAIR-Events biedt licht, geluid en diverse professionele artiesten.  Iedere artiest is uniek en zingt een eigen repertoire. U heeft ruime keuze uit  zangers, zangeressen, bands, DJ’s en presentatoren die voor een leuke avond vol interactie zorgen en natuurlijk de gewenste muziek om de avond perfect te laten verlopen. Op het gebied van geluidsverhuur of Drive-in shows biedt het team van ONAIR-Events diverse mogelijkheden om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken en die passend zijn bij uw bedrijf. Nog leuker: combinaties behoren ook tot de mogelijkheden. Een combinatie als artiest plus presentator plus Drive-in show. Of artiest plus drive-in show.

ONAIR-Events het beste idee voor jouw bedrijfsfeest!
ONAIR-Events het beste idee voor jouw bedrijfsfeest!
ONAIR-Events het beste idee voor jouw bedrijfsfeest!

Maar wat is een bedrijfsfeest zonder een hapje en een drankje? Van luxe kleine hapjes of bittergarnituur bij de borrel tot een compleet diner met keuze uit verschillende menu’s, dit kan in orde gemaakt worden. Voeg bijvoorbeeld een cocktailbar toe aan de avond, heel leuk als u een tropisch thema kiest. Elke cocktail maakt een avond tot een feestje. De keuze, de kleur en natuurlijk degene die de cocktails bereidt! Wilt u een walking diner of een traditioneel diner? Een buitenfeest met barbecue in de zomer? Wij denken graag met u mee. Ten slotte een spectaculaire toetjesbar, of een prachtige tafel met taart, ijs en een chololadefontijn maakt het diner zeker compleet.

Wilt u uw personeel na afloop nog een cadeautje meegeven in de vorm van bijvoorbeeld een heerlijke chocoladereep of een fles champagne met uw bedrijfsnaam en een persoonlijke wens erop? Wij komen graag langs om deze en  alle eerder genoemde leuke details met u door te spreken en op papier te zetten, zodat wij het verder uit kunnen werken en geen wens over het hoofd zien. Want een mooie en succesvolle avond voor u betekent hetzelfde voor ons!

Onze website biedt een overzicht van alle mogelijkheden. Stel dat u toch niet direct kunt vinden wat u zoekt, dan kunt u via het contactformulier op website of telefonisch contact  opnemen met 06-19427070. Wij zijn inmiddels zeven jaar werkzaam vanuit Zandvoort, maar landelijk inzetbaar voor